Gå till innehållet

Äg relationen till dina läsare

Vi är övertygade om att det går att bygga långsiktiga relationer till läsarna utanför de stora teknikjättarna. Därför har Arto flera verktyg som hjälper dig att hålla kontakten med och bygga lojalitet hos läsarna.

Nyhetsbrev & app

Nyhetsbrev

Med Arto behöver du inte använda några klumpiga, externa tjänster för att skicka nyhetsbrev.

Skriv och redigera breven i samma enkla gränssnitt som allt annat du publicerar. Sätt ihop sektioner och länka till artiklar med dra-och-släpp (puffarna skapas automatiskt utifrån ditt innehåll), och schemalägg eller skicka direkt. All statistik för hur utskicken tas emot får du i administrationsgränssnittet efter att brevet har gått iväg.

Nyhetsbreven använder samma designsystem som sajten, så de blir snygga och med tydlig avsändare, helt automatiskt!

Den smidiga funktionen för att skapa nyhetsbrev direkt i Arto innebär att det inte känns som ett stort och jobbigt steg att göra ett brev till varje vecka.

Martin Kindgren, digitalredaktör Arkitekten

Kommentarer

Arto har givetvis stöd för användarkommentarer. Och det ska kännas både tryggt och roligt att släppa in besökarna på sin webb. Därför kommer Arto med flera funktioner som gör det enklare att hantera en levande kommentarskultur.

Ni bestämmer enkelt om kommentarer ska finnas överallt eller endast på utvalt innehåll, och om ni vill förhandsgranska kommentarer. Arto hanterar förstås spamkontrollen på ett sätt som garanterar era besökarens integritet och ingen data delas till tredjepartstjänster utan allt sköts direkt på vår egen server.

PWA

PWA (Progressive Web App) är en responsiv webbplats som ser ut och beter sig som en vanlig app i din mobiltelefon. Besökarna kan enkelt lägga till er webbplats som en ikon på sina hemskärmar direkt från webbläsaren. På detta sätt får ni närvaro med app-ikon/logotyp där era läsare spenderar så mycket tid, utan krångliga utvecklingsprojekt eller godkännandeprocesser för “app stores”.

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om Arto och hur plattformen kan passa er verksamhet.

Välkommen att mejla eller ringa Lars Wästfelt på 073-654 35 78.