Gå till innehållet

Arto – det enkla valet för redaktörer

Är du trött på omständliga CMS som strular och utvecklings­kostnader som drar iväg? Vi har samlat alla verktyg ni behöver i ett busenkelt system (med AI där det gör nytta).

Alltid uppdaterat och i kontinuerlig utveckling. Snabbt, snyggt och smidigt paketerat för både redaktör och besökare!

 

Därför ska du välja Arto

Med Arto har vi byggt bort alla flaskhalsar och irritationsmoment vi har stött på genom åren. Målet är att erbjuda ett komplett system för smidiga publiceringar, som kan mäta sig med de stora mediehusens verktyg.

Så säger användarna

Vi har utvecklat Arto för alla redaktörer, därför blir vi glada av dessa ord.

– Arto är väldigt användar- och läsarvänligt. Jag har arbetat med flera varianter av WordPress tidigare men ingen av dem är så funktionell och bra att arbeta med som Arto.

Erik Pettersson

Chefredaktör, Svensk Farmaci

– Sveriges Arkitekter valde Arto därför att plattformen är skräddarsydd för publicistisk utgivning. Alla funktioner vi efterfrågade fanns redan inbyggda i systemet, vilket kortade startprocessen och ger oss en sajt som ständigt hålls tekniskt uppdaterad.

Maria Blom

Mediechef, Sveriges Arkitekter

– Oktavilla svarar snabbt och tålmodigt på både tekniska frågor och förslag på förbättringar. Det gör det enkelt för mig att fokusera på innehållet.

Erik Hansson

Chefredaktör, natursidan.se

Att använda ett existerande system med genomtänkt struktur, funktionalitet och teknologi gjorde redesign-processen mycket enklare. Med Arto kunde vi lägga fullt fokus på innehållet och redaktionell strategi.

Philipp Olsmeyer

Editorial Manager
, norrmagazin.de

Löpande utveckling

Det digitala landskapet är i ständig förändring. Därför arbetar vi med att förbättra Arto varje dag – både proaktivt och efter önskemål från våra kunder.