Gå till innehållet

Designsystem som spar tid

Ingen redaktör ska behöva lägga onödig tid på layout utan ska kunna fokusera helt på innehållet. Med ett enkelt knappval styr du därför presentationen av ditt innehåll, vare sig det är nyhetsartiklar, långläsning eller opinionsmaterial. Det sker överallt på sajten och i alla kanaler. 

Fokus på innehållet

Med Arto kan du även styra vilka delar av sajten som ska fyllas automatiskt enligt uppställda regler och vilka som ska skötas manuellt. De delar som du vill ska vara manuella hanteras enkelt med ett dra-och-släpp-gränssnitt.

I Arto kan du skapa alla former av innehåll, även nyhetsbrev och annonser. Det är lika enkelt som att skapa en artikel och du slipper klipp-och-klistrande mellan olika tjänster. 

Med AI och ett kraftfullt designsystem kan ni även säga adjö till tidsödande bildhantering. I stället laddar ni upp bilder i full upplösning så sköter Arto resten.

Du kan självklart också enkelt och smidigt schemalägga publicering av all typ av innehåll. 

Våra publiceringar kommer verkligen till sin rätt med den nya sajten. Snyggt, nyhetsmässigt och med fina möjligheter att paketera och variera innehållet.

Annika Jensfelt, Chefredaktör, Arkitekten

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om Arto och hur plattformen kan passa er verksamhet.

Välkommen att mejla eller ringa Lars Wästfelt på 073-654 35 78.