Gå till innehållet

Maximera era intäkter

Arto ger er möjlighet att driva intäkter på en mängd olika sätt. Här lyfter vi några av våra kommersiella funktioner.

För affären

Premium

Låt exklusivt innehåll på webben bli ytterligare ett skäl att bli medlem eller prenumerant hos er. Märk enkelt ut vilket material som ska vara premium och som ska ligga bakom en betalvägg. Både premium och annat material blir sökbart hos Google, vilket är bra för SEO. Ingen uppoffring görs heller på prestanda och cachning.

Native

I Arto kan publicering av native-material ske helt separat från den redaktionella administrationsmiljön. Detta kan underlätta eftersom annonsavdelningar eller byråer kan få direkt tillgång till Arto utan att riskera publicistisk integritet.

Native-material får ett eget utseende och avsändaren märks tydligt ut. Artiklarna kan få ett slutdatum då de automatiskt avpubliceras och ni får givetsvis full tillgång till all statistik.

Banners

Arto har ett inbyggt och integritetsvänligt verktyg för att publicera bannerannonser. Verktyget har fullt stöd för tidsinställda annonser, och annonser går att rikta mot ett visst innehåll. Det finns också fullt stöd för annonslösningar från tredje part, som exempelvis Google Ad Manager eller AdForm.

Med det inbyggda verktyget för bannerannonser går det enkelt att automatiskt avsluta kampanjen när den uppnår sina mål.

Sponsrat innehåll

Ni kan ha sponsrat innehåll som görs i samarbete med en partner, sponsor eller medlemsorganisation. Artikeln får då ett särskilt utseende och blir utmärkt med en logotyp. Alla sponsorer får automatiskt en egen arkivsida med kort information om sponsorn, kontaktuppgifter och tidigare publicerat material.

Platsannonser

Om er webbplats är branschspecifik har platsannonser hög relevans för besökarna och är ett smart sätt att driva trafik. Genom Arto kan ni erbjuda platsannonser i er redaktionella miljö, med ett modernt gränssnitt och smidiga verktyg för filtrering på mobilen. 

Andra önskemål?

Vi jobbar gärna i nära kontakt med er annonsbyrå. Som ett exempel har vi utvecklat funktionalitet att ladda ner PDF-rapporter med detaljerad statistik efter avslutad kampanj efter önskemål från befintliga kunders annonssäljare.

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om Arto och hur plattformen kan passa er verksamhet.

Välkommen att mejla eller ringa Lars Wästfelt på 073-654 35 78.