Gå till innehållet

Därför är vi blixtsnabba

Vi vet hur viktigt det är med laddningstider på webben och att varje förlorad sekund är en förlorad möjlighet.

Prestanda i topp

En snabb sajt är lättare och roligare att arbeta med. Korta laddningstider leder till bättre rankning hos Google och är dessutom bättre för miljön. Så här gör vi Arto så snabbt som det bara går:

  1. Vi jobbar med cache på servern och i webbläsaren. Servercachning används för att lagra data som ofta efterfrågas, så att samma frågor inte behöver ställas om och om igen. Cache i webbläsaren handlar om att ge rätt instruktioner till webbläsaren så att den inte behöver slösa värdefulla resurser på att ladda om innehåll som redan hämtats.
  2. Vi använder ett CDN (Content Delivery Network) för innehållsleverans. Det är ett sätt att effektivt leverera media, bilder och ljud på ett optimerat sätt och i moderna webbformat.
  3. Vi arbetar aktivt för en omsorgsfullt prioriterad leverans av innehåll. Det betyder att det mest relevanta innehållet levereras och visas upp för besökaren först.
  4. Vi använder den kraftfulla och avancerade sökmotorn Elasticsearch som låter oss lagra, söka och analysera enorma mängder data nästan i realtid. Vare sig en webbsida består av hundra eller hundratusentals artiklar ska det gå lika fort att hitta det besökaren vill. Elasticsearch är betydligt bättre än WordPress inbyggda sök eftersom det genom fritextsökningar ger möjlighet att söka på all data på webbplatsen och är anpassad efter just ert innehåll. 

Övervakning och optimering är en ständigt pågående process. För varje ny utveckling som sker i Arto utvärderar vi hur detta ska påverka prestanda och laddningstider på bästa sätt.

Allt detta tillsammans gör att innehåll i Arto visas snabbare, ger besökarna en bättre upplevelse, ökar affärsmöjligheterna och ger oss en grönare framtid.

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om Arto och hur plattformen kan passa er verksamhet.

Välkommen att mejla eller ringa Lars Wästfelt på 073-654 35 78.