Gå till innehållet

LO Mediehus flyttar sina sju titlar till Arto

Några av Sveriges största medlemstidningar med miljontals besökare får sitt nya hem i vår redaktionella plattform.

FLER VÄLJER ARTO

LO Mediehus, som drivit en framgångsrik digital utveckling under många år, väljer nu att flytta sin digitala närvaro till vår plattform Arto. Det är Tidningen Arbetet, Kommunalarbetaren, Handelsnytt, Sekotidningen, Tidningen Elektrikern, Fastighetsfolket och Mål och Medel som kommer publiceras i Arto när uppstarten är klar.

Vi är jätteglada att få vara med och utveckla den viktiga journalistik som LO Mediehus levererar dagligen. LO Mediehus är en fantastisk kund och att kommer kunna bidra med perspektiv och idéer, som kommer göra Arto ännu bättre i framtiden.

Vi är övertygade om att Arto kommer att motsvara våra behov och det blir spännande att dela plattform med flera andra aktörer.

Unn Edberg står bredvid en stenmur och ler mot kameran.
Unn Edberg

Det känns också roligt att så många olika typer av publicister ser värdet i att dela på teknik och infrastruktur. Vi är tror stenhårt på att den unika separation mellan innehåll och presentation som finns i Arto kommer fortsätta skapa värde för alla som nyttjar plattformen.

Så här säger LO Mediehus VD Unn Edberg om valet av Arto:

– LO Mediehus har goda erfarenheter av att arbeta med Oktavilla och vi valde därför att stanna kvar efter upphandling av CMS och att byta från en egen plattform till den delade Arto. Vi är övertygade om att Arto kommer att motsvara våra behov och det blir spännande att dela plattform med flera andra aktörer. Jag tror att det kan gynna utvecklingen av våra sajter att flera andra också har idéer och önskemål om funktionalitet och gränssnitt.

Det här är Arto

Arto är en unik allt-i-ett-lösning för innehållsdrivna webbplatser. Med smart tidsbesparande funktionalitet byggd ovanpå marknadsledande WordPress:

  • Alla verktyg och funktioner ni behöver samlade i ett busenkelt system.
  • Alltid uppdaterat och i kontinuerlig utveckling.
  • Snabbt, snyggt och smidigt paketerat både för redaktör och besökare.
  • Alltsammans till en fast månadskostnad.

Läs mer om allt som ingår i Arto. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om hur plattformen kan förenkla er verksamhets digitala närvaro.

Välkommen att mejla eller ringa Lars Wästfelt på 073-654 35 78.