Gå till innehållet

Oktavilla blir partner till Sveriges Tidskrifter

Nu har vi inlett ett samarbete med branschorganisationen Sveriges Tidskrifter. Vi är stolta och glada över möjligheten att få bidra med våra kunskaper och erfarenheter i ett föränderligt medielandskap.

Stoppa pressarna

Vi på Oktavilla hoppas med vårt partnerskap kunna vara med och skapa värde för både medlemmarna och branschen som helhet framöver.

Sveriges Tidskrifter organiserar närmare 400 medlemmar, allt från fackförbundstidningar och livsstilsmagasin till helt digitala aktörer. Organisationen driver gemensamma frågor, utbildar och inspirerar genom utbyten och utmärkelser.

Oktavilla har genom åren samarbetat med många av medlemmarna. Därför känns det extra roligt att nu kunna bidra mer konkret med våra kunskaper och erfarenheter i den digitala omställning som flera av medlemmarna genomgår.

Som associerad medlem till Sveriges Tidskrifter värnar vi självklart samhällets grundläggande demokratiska principer såsom respekten för jämställdhet, jämlikhet, mångfald, yttrande- och tryckfrihet och alla människors lika värde. Vi hoppas även även kunna bidra med flera perspektiv på integritets- och klimatfrågor som angår branschen som helhet.

Det här är Oktavilla

Oktavilla grundades 2007 och är sannolikt den byrå i Sverige med längst erfarenhet inom redaktionell produktutveckling. Genom åren har vi samarbetat med både stora mediehus och enskilda publicister, vilket gett oss insikter i flera av de utmaningar branschen stått och står inför.

Som svar på många oberoende publicisters behov lanserade vi 2021 den nyckelfärdiga plattformen Arto. Plattformen är resultatet av våra samlade erfarenheter och kunskaper. Alltid uppdaterad och i kontinuerlig utveckling. Till en fast månadskostnad.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om Oktavilla eller Arto!

Välkommen att mejla eller ringa Lars Wästfelt på 073-654 35 78.