Gå till innehållet

Revisions­världen väljer Arto

Nu är det klart att den oberoende tidningen för revisions- och redovisningsbranschen väljer Arto för sin framtida utveckling.

NY KUND

Tidningen ges ut av Hammarström Media sedan 2016 och är en viktig källa till nyheter och kunskap för personer och byråer inom branschen.

Arbetet med att migrera befintligt innehåll och utveckla en ny bättre design har precis startat. Vi planerar att lansera den nya sajten under hösten.

I samband med detta kommer Revisionsvärlden även byta ut sitt prenumerationssystem till Pliro. Både Arto och Pliro använder sig av samma öppna moderna standard för autentisering så för Hammarström Media blir resultatet ”plug and play” utan de kostsamma integrationer andra publicister är vana vid!

Så här säger Martin Hammarström om valet av Arto:

– Vi gjorde i början av året en stor läsarundersökning och kommer på grundval av den att göra om Revisionsvärlden både design- och innehållsmässigt. Vi jämförde en rad olika lösningar för vår nya sajt och landade i Arto och Pliro, framför allt tack vare att de kunde lova stabila och förutsägbara kostnader.