Gå till innehållet

Snabbare och snyggare nyhetsbrev åt LO Mediehus

Nu kan alla redaktörer på LO Mediehus skriva, redigera och skicka nyhetsbrev direkt från sitt publiceringssystem – något som snabbat upp och förenklat dagliga arbetet markant.

You've Got Mail

Tidigare arbetade redaktörerna på LO Mediehus (med titlarna Arbetet, Kommunalarbetaren, Handelsnytt, m.fl.), som så många andra, med ett helt separat system för att skicka nyhetsbrev. Det lades mycket tid på att klippa-och-klistra innehåll från sajterna, sätta ihop puffar till artiklar, osv.

Och när nyhetsbreven dök upp i prenumeranternas inkorgar såg de inte riktigt ut som sajten de hörde ihop med.

Numera kan redaktörerna göra allting som har med nyhetsbreven att göra i samma gränssnitt som för webben. Puffar skapas automatiskt genom att länka till artiklar på sajten, de kan dras runt som man vill, och grupperas i sektioner. Några profilerade skribenter har också börjat skicka mer personliga nyhetsbrev nu när det går lika enkelt som att publicera en text på webben!

Nyhetsbreven som skickas antar automatiskt respektive sajts utseende med hjälp av det snillrika designsystem vi har tagit fram åt LO Mediehus – färger, logotyper och typografi ser ut precis som de ska.

När ett nyhetsbrev har publicerats kan man även se statistik direkt i administrationsgränssnittet. Antal mottagare, öppningsfrekvens och vilka länkar som det klickas på visas direkt.

Vill du veta mer?

Tveka inte att höra av dig om du vill samarbeta eller veta mer om allt vi kan erbjuda!

Välkommen att mejla eller ringa Lars Wästfelt på 073-654 35 78.