Gå till innehållet

Nu lanserar vi podd-funktionalitet i Arto

Med senaste uppdateringen av Arto får våra kunder nu möjlighet att skapa podcasts direkt i plattformen utan omvägen via någon tredjepartsstjänst.

höj volymen

Målsättningen med Arto är att ni ska kunna samla så mycket av er publicistiska verksamhet som möjligt under ett tak. Därför erbjuder vi inbyggt och helt integrerat stöd för bland annat nyhetsbrev samt display-, native- och platsannonser.

Nu tar vi detta koncept ännu ett steg framåt och lanserar poddar. Med Arto ingår numera alltså ett enkelt gränssnitt för att skapa podcast-flöden med all nödvändig metadata.

Därefter kan ni ladda upp avsnitt och om ni vill skapa publika (SEO-vänliga) sidor för ert innehåll. Kanske vill ni publicera sammanfattning av respektive avsnitt etc.

Fördelarna med att äga sina egna podcast-flöden är många:

  • Besökarna kan hitta era poddar på samma ställe som allt annat innehåll ni publicerar.
  • Ni äger relationen till era prenumeranter genom att använda er egen domän/url istället för tredjeparts-tjänsternas generiska flöden.
  • All administration sker i samma enkla välbekanta Arto-gränssnitt.

Första kunden som använder denna nya funktionalitet är Natursidan med Naturpodden som görs av Emil V. Nilsson som varit redaktör för Svensk botanisk tidskrift, varit aktiv inom Rovdjursföreningen och gett ut boken Rävbacken om arbetet med att återskapa en bit mark i Uppland.

En podcast med titeln "Inför Naturpodden" från Natursidan visas på en mobiltelefon.

Poddarna som publiceras i Arto lyssnar du som vanligt på i din egen poddspelare eller någon streamingtjänst som t ex Spotify. Men de finns såklart även tillgängliga på din egen sajt.

Trivsam lyssning! Nästa steg för poddar i Arto kan mycket möjligt bli premium-funktionalitet, följ oss här med RSS eller på LinkedIn.

Det här är Arto

Arto är en unik allt-i-ett-lösning för innehållsdrivna webbplatser. Med smart tidsbesparande funktionalitet byggd ovanpå marknadsledande WordPress:

  • Alla verktyg och funktioner ni behöver samlade i ett busenkelt system.
  • Alltid uppdaterat och i kontinuerlig utveckling.
  • Snabbt, snyggt och smidigt paketerat både för redaktör och besökare.
  • Alltsammans till en fast månadskostnad.

Läs mer om allt som ingår i Arto. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om hur plattformen kan förenkla er verksamhets digitala närvaro.

Välkommen att mejla eller ringa Lars Wästfelt på 073-654 35 78.